MİNİK KALPLERİN KÜÇÜK PATİLERLE DAYANIŞMASI

Hayvan sevgisini küçük yaşlarda öğrencilere kazandırmaya çalışmak ve onları bilinçlendirmek amacıyla Karaman Hayvan Barınağı ziyaret edildi.

25.04.2024 37

Minik Kalplerin Küçük Patilerle Dayanışması

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu olarak hayvanları seven insanları da sever düşüncesinden hareketle, hayvan sevgisini küçük yaşlarda öğrencilere kazandırmaya çalışmak ve onları bilinçlendirmek amacıyla Karaman Hayvan Barınağı ziyaret edildi.

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında hayvan barınağına gidilerek sorumlular ve veteriner hekim tarafından yapılan  bilgilendirmeler doğrultusunda öğrenciler gözlem yapma fırsatı buldular. Öğrencilerimiz süt ve mama tedarik ederek hayvan barınağındaki hayvanlarla fiziksel etkileşimde bulundular. Öğrencilerde hayvan sevgisinin yerleşmesi için barınak sorumluları tarafından belirlenen hayvanlarla vakit geçirmeleri sağlandı. Hayvan barınağında koruma altındaki hayvanlardan bazıları öğrenci ve aileleri tarafından sahiplenildi.

25-04-202425-04-202425-04-2024

25-04-202425-04-2024